QUE SOMOS COMO ASOCIACION



ASSOCIACIÓ DE DONES INTERVINGUDES DE MAMA.
Fundada en 1995,por un grupo de mujeres valientes que hicieron posible que siguiera adelante,PILAR VICENTE,MARIA JESUS ANAYA,SILVIA SOLE entre otras,actualmente su presidenta es DIGNA DE TORRES
Somos una Asociación formada por mujeres,que hemos padecido un cáncer de mama y nos constituimos como entidad para contribuir a ayudar a otras mujeres que se encuentran en esta situación.Conscientes que hay experiencias que nada mas se pueden compartir con quien ya las han vivido,nuestra voluntad és la de aportar un punto de información y ofrecer soporte y rehabilitación a las afectadas.Los objetivos de ADIMA se centran en ayudar a las mujeres afectadas y a sus familiares mas directo,a superar problemas cotidianos para mejorar su calidad de vida.Dejando a parte el campo estrictamente médico,queremos potenciar otras actividades lúdicas,culturales y sociales.


jueves, 29 de agosto de 2019

Inauguració Sala ADIMA




                      

       

                                                              


        
                                   Gabinet de Comunicació i Premsa


L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova estrena una sala per millorar l’atenció dels pacients oncològics

Es tracta de la Sala ADIMA, finançada per aquesta entitat lleidatana, un espai pensat per millorar el confort emocional i físic de pacients, familiars i personal sanitari

El Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha estrenat avui la Sala ADIMA, un espai pensat per millorar l’atenció dels pacients oncològics i els seus familiars. Es tracta d’una sala d’estar dotada amb sofàs, taula, cadires i ordinador que servirà perquè els professionals puguin informar, atendre i resoldre els dubtes dels pacients de forma confortable, en un espai íntim i acollidor. L’objectiu és tenir cura del confort emocional dels pacients, dels seus familiars i del personal sanitari.

La Sala ADIMA porta el nom de l’entitat lleidatana que l’ha fet possible, l’Associació de Dones Intervingudes de Mama. Aquesta associació va fer entrega el passat febrer d’una donació de 10.000 euros al Servei d’Oncologia Radioteràpica per crear aquesta sala. El disseny d’interiorisme d’aquest espai ha anat a càrrec de la firma lleidatana Espai A47.

Des de la seva creació l’any 1995, ADIMA ha col·laborat estretament amb el Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Arnau i amb altres entitats, com l’Institut de Recerca Biomèdica (IRBLleida). Els diners de la donació provenen de les aportacions que fan periòdicament les sòcies de l’entitat –que, actualment, són 210– i de la recaptació que fa ADIMA cada 19 d’octubre amb motiu de la celebració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama.

El gerent territorial de l’ICS a Lleida, Alt Pirineu i Aran i de Gestió de Serveis Sanitaris, Jordi Cortada, ha agraït el gest d’ADIMA i de l’Espai A47. “Tota l’ajuda procedent del teixit social és molt benvinguda”, ha afirmat.

Lleida, 30 d’agost de 2019













ADIMA

ADIMA