QUE SOMOS COMO ASOCIACIONASSOCIACIÓ DE DONES INTERVINGUDES DE MAMA.
Fundada en 1995,por un grupo de mujeres valientes que hicieron posible que siguiera adelante,PILAR VICENTE,MARIA JESUS ANAYA,SILVIA SOLE entre otras,actualmente su presidenta es DIGNA DE TORRES
Somos una Asociación formada por mujeres,que hemos padecido un cáncer de mama y nos constituimos como entidad para contribuir a ayudar a otras mujeres que se encuentran en esta situación.Conscientes que hay experiencias que nada mas se pueden compartir con quien ya las han vivido,nuestra voluntad és la de aportar un punto de información y ofrecer soporte y rehabilitación a las afectadas.Los objetivos de ADIMA se centran en ayudar a las mujeres afectadas y a sus familiares mas directo,a superar problemas cotidianos para mejorar su calidad de vida.Dejando a parte el campo estrictamente médico,queremos potenciar otras actividades lúdicas,culturales y sociales.


viernes, 19 de febrero de 2010

CARLA el segon canal de comunicació anunci.info

emissió laborables de 10:00 a 21:00                              Reproductor automàtic
… durant els dies que farem reajustaments tècnics ens podeu escoltar pel servidor d’emergència  Gaudiu-ne!
Per celebrar el segon any d’edició de la nostra revista el passat mes d’abril 2009, concretament el dia de Sant Jordi, tot i que és una radio encara en període de prova, C.A.R.L.A. ( Canal Radio de Lliure Audiència ) ja el podem gaudir per internet com a segon canal i de suport a la revista anunci.info | Discapacitats i Salut
L’objectiu de CARLA és principalment adreçat a les persones amb Discapacitat, però en pot gaudir tothom. Simplement vol acompanyar-te amb música d’ambient mentre treballes o ets a casa… al ordinador, al telèfon mòbil, o mentre siguis en qualsevol dispositiu inalambric, wiffi, etc… només has de tenir internet per gaudir-ne.
Volem continuar treballant des d’aquest camp del voluntariat i “sense ànim de lucre” informant-vos, fent difussió  i acompanyant-vos en benefici del nostre colectiu, de les associacions i de la societat en general per una Cultura més amplia en tots els sentits.
aquí us presentem una  “copy-screen” d’un dia qualsevol de les vostres visites a la revista, mostra de la nostra edició diària.
Gràcies per el vostre suport i companyia fins avui i des d’ara.
equip anunci.info | Discapacitats i Salut
Share This Post
 

ADIMA

ADIMA