QUE SOMOS COMO ASOCIACIONASSOCIACIÓ DE DONES INTERVINGUDES DE MAMA.
Fundada en 1995,por un grupo de mujeres valientes que hicieron posible que siguiera adelante,PILAR VICENTE,MARIA JESUS ANAYA,SILVIA SOLE entre otras,actualmente su presidenta es DIGNA DE TORRES
Somos una Asociación formada por mujeres,que hemos padecido un cáncer de mama y nos constituimos como entidad para contribuir a ayudar a otras mujeres que se encuentran en esta situación.Conscientes que hay experiencias que nada mas se pueden compartir con quien ya las han vivido,nuestra voluntad és la de aportar un punto de información y ofrecer soporte y rehabilitación a las afectadas.Los objetivos de ADIMA se centran en ayudar a las mujeres afectadas y a sus familiares mas directo,a superar problemas cotidianos para mejorar su calidad de vida.Dejando a parte el campo estrictamente médico,queremos potenciar otras actividades lúdicas,culturales y sociales.


jueves, 10 de noviembre de 2011

!!!! vaga de metges ¡¡¡¡¡¡

Fracassa la reunió per evitar la vaga dels metgesL'aturada anul•larà visites i operacions programades


La junta de primària es va concentrar ahir contra les retallades.

AGÈNCIES/M.MARTÍNEZ
LLEIDA

El sindicat Metges de Catalunya (MC) va decidir aquest dimecres mantindre la vaga el dimarts i el dimecres de la setmana que ve després d'acabar sense acord la reunió mantinguda amb el Govern durant més de quatre hores. A la reunió, celebrada a les oficines de la conselleria d'Empresa i Ocupació, hi van assistir representants de MC, de les patronals sanitàries i de la conselleria de Salut.

Durant la negociació, MC va exigir recuperar el 2012 el pressupost del 2010, és a dir, els prop de 1.000 milions d'euros que s'han retallat en el present exercici. Els metges també van demanar tornar als nivells d'activitat assistencial del 2010 i recuperar les condicions laborals prèvies als ajustos. En aquests dos últims punts, el sindicat va proposar pactar un calendari per poder anar recuperant les condicions d'abans de les retallades de forma gradual.

Per la seua part, portaveus de Salut van explicar que la reunió va finalitzar sense acord perquè les peticions dels metges són "impossibles de satisfer" i "ignoren la crisi". Salut va recordar que l'òrgan que ha de decidir sobre els pressupostos catalans és el Parlament. No obstant, les mateixes fonts van assegurar que, gràcies a l'esforç fet fins al moment, no es preveuen més ajustos dels serveis sanitaris el 2012.

En la reunió, les dos parts van començar a negociar els serveis mínims per a la vaga, que seran similars als d'anteriors convocatòries. En aquest sentit, es mantindran com un dia normal les intervencions quirúrgiques en oncologia, els serveis d'urgències i l'assistència als ingressats, però en la resta de serveis i centres s'oferirà el servei d'una jornada festiva.

A Lleida, els centres afectats seran els 6 hospitals públics i concertats (Arnau, Santa Maria, Clínica de Ponent i els hospitals de Tremp, la Seu i Aran) i els 29 CAP.

D'altra banda, la junta de personal de primària es va concentrar ahir davant de la delegació de Salut contra les retallades.

ADIMA

ADIMA