QUE SOMOS COMO ASOCIACIONASSOCIACIÓ DE DONES INTERVINGUDES DE MAMA.
Fundada en 1995,por un grupo de mujeres valientes que hicieron posible que siguiera adelante,PILAR VICENTE,MARIA JESUS ANAYA,SILVIA SOLE entre otras,actualmente su presidenta es DIGNA DE TORRES
Somos una Asociación formada por mujeres,que hemos padecido un cáncer de mama y nos constituimos como entidad para contribuir a ayudar a otras mujeres que se encuentran en esta situación.Conscientes que hay experiencias que nada mas se pueden compartir con quien ya las han vivido,nuestra voluntad és la de aportar un punto de información y ofrecer soporte y rehabilitación a las afectadas.Los objetivos de ADIMA se centran en ayudar a las mujeres afectadas y a sus familiares mas directo,a superar problemas cotidianos para mejorar su calidad de vida.Dejando a parte el campo estrictamente médico,queremos potenciar otras actividades lúdicas,culturales y sociales.


lunes, 9 de enero de 2012

Nota informativa del Grup Agata


Davant les notícies aparegudes els darrers dies a diferents mitjans de comunicació sobre els implants de mama de la firma francesa Poly Implant Prothèse (PIP), que es varen retirar del mercat el mes de març de 2010 degut a estar fabricats amb silicona industrial no apta per al ús mèdic, us volem informar del que des del Ministerio de Sanidad es recomana:

Les autoritats sanitàries aconsellen a les dones un seguiment mèdic constant. L’extracció de les pròtesis s’ha de valorar de manera individual cas per cas.

Des d’Àgata recomanem a aquelles dones que s’han sotmès a una reconstrucció mamària amb implants de silicona, consultin al cirurgià que les va intervenir quin tipus i marca de pròtesi li van implantar. Ell informarà i decidirà el procediment a seguir (extracció o seguiment acurat). De no poder contactar amb el cirurgià, ho podeu consultar amb el vostre oncòleg que tindrà la informació dins la vostra Història Clínica, si heu estat intervingudes al Servei de Cirurgia plàstica del mateix hospital.

En el cas d’haver estat operades a un altre hospital (públic), podeu demanar la informació a través dels departaments d’atenció a l’usuari dels mateixos.

Si la vostra reconstrucció la vareu fer en algun centre privat, haureu de procurar consultar amb el vostre cirurgià.

Sempre recomanem la conveniència de guardar tota la informació mèdica sobre malalties, analítiques, probes, tractaments, cirurgia, etc. En el cas concret de la cirurgia, ja sigui general, oncològica o plàstica i reparadora, ha de constar el tipus d’intervenció i precisar, si hi ha hagut implants, de quin tipus són i la caducitat estimada dels mateixos.

Podeu demanar més informació al Departament de Salut, a través de Sanitat Respon: 902 111 444. Nosaltres demanarem al Departament que incloguin a la seva web, alguna nota informativa al respecte. Adjuntem informació adicional facilitada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

També trobareu informació a la web del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, www. http://www.msps.es/ o al telèfon 901 400 100.

4 gener 2012


Grup Agata- mailto:agatas@suport.org

ADIMA

ADIMA