QUE SOMOS COMO ASOCIACIONASSOCIACIÓ DE DONES INTERVINGUDES DE MAMA.
Fundada en 1995,por un grupo de mujeres valientes que hicieron posible que siguiera adelante,PILAR VICENTE,MARIA JESUS ANAYA,SILVIA SOLE entre otras,actualmente su presidenta es DIGNA DE TORRES
Somos una Asociación formada por mujeres,que hemos padecido un cáncer de mama y nos constituimos como entidad para contribuir a ayudar a otras mujeres que se encuentran en esta situación.Conscientes que hay experiencias que nada mas se pueden compartir con quien ya las han vivido,nuestra voluntad és la de aportar un punto de información y ofrecer soporte y rehabilitación a las afectadas.Los objetivos de ADIMA se centran en ayudar a las mujeres afectadas y a sus familiares mas directo,a superar problemas cotidianos para mejorar su calidad de vida.Dejando a parte el campo estrictamente médico,queremos potenciar otras actividades lúdicas,culturales y sociales.


martes, 18 de septiembre de 2012

la Marató de donació de sang

Benvolgut/da,

La ciutat de Lleida acull, un any més, la Marató de donació de sang. Cada any aconseguim xifres més importants a la ciutat, destacant la passada edició, quan vam superar positivament les previsions inicials.

Enguany, i sota l’eslògan “Lleida amb la Marató. T’hi esperem!“, esperem continuar aconseguint rècords al municipi, i és per això que el proper divendres 28 de setembre de 2012, de 10 del matí a 10 del vespre (ininterrompudament), us convidem a donar sang a la Biblioteca Pública.

Posarem el màxim de facilitats i tornarem a viure la Marató en un ambient festiu, amb tota mena d’activitats, actuacions, sorteigs i regals, servei de guarderia, un refrigeri especial, etc. Aquest any, donat el gran èxit en l’edició passada, ampliarem els mitjans per fer la donació molt més còmode i agradable.

La Marató és una oportunitat per fer un gest altruista d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

Amb aquesta carta, tan el Banc de Sang i Teixits com la Paeria de Lleida i l’Associació de Donants de Sang del Segrià, us volem animar a participar-hi, ja sigui donant sang, fent difusió a tots els vostres socis, amics i familiars o proposant alguna activitat.

Si necessiteu més informació, podeu adreçar-vos a Josep Ma Planella al telèfon 902 170 257 o a
jmplanella@nadark.com.
  Cordialment,
Dr. Juan Manuel Sánchez Villegas,

Responsable del Banc de Sang i Teixits de LleidaLleida, setembre de 2012

ADIMA

ADIMA