QUE SOMOS COMO ASOCIACIONASSOCIACIÓ DE DONES INTERVINGUDES DE MAMA.
Fundada en 1995,por un grupo de mujeres valientes que hicieron posible que siguiera adelante,PILAR VICENTE,MARIA JESUS ANAYA,SILVIA SOLE entre otras,actualmente su presidenta es DIGNA DE TORRES
Somos una Asociación formada por mujeres,que hemos padecido un cáncer de mama y nos constituimos como entidad para contribuir a ayudar a otras mujeres que se encuentran en esta situación.Conscientes que hay experiencias que nada mas se pueden compartir con quien ya las han vivido,nuestra voluntad és la de aportar un punto de información y ofrecer soporte y rehabilitación a las afectadas.Los objetivos de ADIMA se centran en ayudar a las mujeres afectadas y a sus familiares mas directo,a superar problemas cotidianos para mejorar su calidad de vida.Dejando a parte el campo estrictamente médico,queremos potenciar otras actividades lúdicas,culturales y sociales.


sábado, 26 de junio de 2021

Verano 2021
Hola, benvinguts a la nostra pàgina de facebook; ha estat més d'un any d'absència, carregada de por i preocupació a causa de la pandèmia, que ha trastocat les nostres vides.
A poc a poc sembla que tornem a la "normalitat". No crec que res sigui igual que abans, però amb confiança en el futur hem d'aconseguir reprendre el nostre dia a dia.
Aquest estiu serà de prova i esperem que tothom sigui responsable, ens hi juguem molt i aquest virus és per mirar-lo amb molt respecte.
A veure si les visites amb els nostres metges de família poden arribar a ser presencials, crec que l'atenció telefònica és molt freda i no ens sentim ateses satisfactòriament.
Volem que sapigueu que ADIMA segueix treballant i tenim moltes ganes de poder trobar-nos per xerrar una estona; no obstant això, podeu contactar amb nosaltres si teniu alguna consulta o algun problema amb la vostra salut.

Tel. 695580681

Ja només resta desitjar-vos que passeu un molt bon estiu.
ADIMA

ADIMA