QUE SOMOS COMO ASOCIACIONASSOCIACIÓ DE DONES INTERVINGUDES DE MAMA.
Fundada en 1995,por un grupo de mujeres valientes que hicieron posible que siguiera adelante,PILAR VICENTE,MARIA JESUS ANAYA,SILVIA SOLE entre otras,actualmente su presidenta es DIGNA DE TORRES
Somos una Asociación formada por mujeres,que hemos padecido un cáncer de mama y nos constituimos como entidad para contribuir a ayudar a otras mujeres que se encuentran en esta situación.Conscientes que hay experiencias que nada mas se pueden compartir con quien ya las han vivido,nuestra voluntad és la de aportar un punto de información y ofrecer soporte y rehabilitación a las afectadas.Los objetivos de ADIMA se centran en ayudar a las mujeres afectadas y a sus familiares mas directo,a superar problemas cotidianos para mejorar su calidad de vida.Dejando a parte el campo estrictamente médico,queremos potenciar otras actividades lúdicas,culturales y sociales.


martes, 3 de diciembre de 2019

Reunión vísperas de NavidadLleida, 18 de novembre de 2019

Benvolgudes companyes,

Gairebé és Nadal, i de nou ens agradaria reunir-nos un dia, una estona, per desitjar-nos unes bones festes i una entrada d’any encara millor i de pas, fer-nos una gran abraçada.
Us convoquem a la FESTA DE NADAL 2019-20Dia: 18 de desembre
Hora: 17h
Lloc: Saló d’actes de l’Hospital Arnau de Vilanova


Un any més hi haurà una exposició de treballs de les companyes que assisteixen a diversos tallers. I hi haurà un sorteig del treballs exposats i acabarem amb un berenar de germanor.
T’hi esperem!!! I ja saps que si vols portar alguna “obra” feta per tu de l’art que vulguis, manuals, culinàries artístiques... estarem contentes i si ho creus oportú, com cada any, pots venir amb companyia.

Ens agradaria poder renovar algun membre de la junta, ens fem grans, i ens anem jubilant..., és per això que necessitem voluntàries, no us preocupeu no és cap feina que no puguem fer totes amb una mica de voluntat. Animeu-vos, les coses, malauradament, no es fan soles.

Per altra banda et volem recordar que si necessites més informació sobre les activitats d’ADIMA, podeu enviar-nos un correu electrònic a la nostra adreça adimalleida@gmail.com o bé, consultar el nostre blog: www.adimalleida.blogspot.com o a la nostra nova web www.adima.cat, on podeu trobar-hi les novetats.

Una salutació molt cordial i fins el dia 18!
Digna de Torres Gimeno
PresidentaLas imágenes pertenecen a internet

ADIMA

ADIMA